Over De Baanhoeve

Sinds 25 jaar zijn wij actief in de woonbranche met name in de antiek handel. Wij gebruikten de ‘Baanhoeve’ voorheen vooral als opslag van onze voorraad. In 2009 is de Baanhoeve officieel geopend na een grondige verbouwing van anderhalf jaar geheel in stijl van deze prachtige boerderij. De winkel is zo ingericht dat u een beeld krijgt van een inrichting in zowel oud als nieuw. Zo kunt u zien dat deze combinatie prima samengaat, en een sfeervol en harmonieus geheel wordt! Wij nodigen u van harte uit eens een kijkje te komen nemen. De koffie staat voor u klaar!

Oud-Alblas
Oud-Alblas is een dorp in de Zuid-Hollandse gemeente Graafstroom, met een oppervlakte van 1314 hectare. Het is een van de oudste dorpen in de Alblasserwaard.
Oud-Alblas behoort samen met Bleskensgraaf, Brandwijk, Molenaarsgraaf, Goudriaan, Ottoland en Wijngaarden tot de gemeente Graafstroom. Oud-Alblas telt drie molens, waaronder korenmolen De Hoop uit 1844. De negentiende-eeuwse N.H.Kerk heeft een bakstenen toren uit de veertiende eeuw.
Er liggen diverse boerderijen met historische waarde langs het riviertje de Alblas. Fietsers die de bewegwijzerde ‘Molenroute’ volgen komen door Oud-Alblas. Wandelaars kunnen het (bewegwijzerde) Oud-Alblaspad lopen dat in de omgeving van Oud Alblas is uitgezet. Ook in het nabijgelegen Alblasserbos kan gewandeld worden. Verder zijn er mogelijkheden om te kanoen of met een fluisterboor heerlijk te varen! Er zijn diverse mogelijkheden om een hapje of een drankje te nuttigen!

Het assortiment op deze website is slechts een klein gedeelte van onze gehele collectie, wij doen ons best om de website compleet te maken. Wilt u toch weten wat wij allemaal hebben kom dan gerust even langs in Oud-Alblas.